dimecres, 9 de maig del 2012

6è recull de contes antiautoritaris

Un any més arriba el llibre del recull de contes antiautoritaris i sembla mentida que ja faci 6 anys que va començar aquest projecte. Aquest any, conjuntament amb un munt d'altres autors, he tornat a escriure un parell de contes que espero que us agradi. Entre d'altres llocs podreu trobar el llibre a les activitats i paradetes que organitzi el Col·lectiu Negres Tempestes, així com a la llibreria del carrer Riego La Ciutat Invisible, a Sants.


1 comentari:

  1. Avui l'he adquirit a la llibreria del carrer Riego. Sóc una de les participants i vull agrair fervorosament a l'autor o autora de la il·lustració que engalana el meu conte la seva col·laboració. M'ha agradat moltíssim la imatge de la dona vomitant la seva ràbia mentre és observada per un parell de gats dalt d'un cotxe. Moltíssimes gràcies! M'ha impactat, de debò! Així com també m'han agradat molt la resta de dibuixos i el que he pogut entrellucar, mentre anava en metro, dels altres relats. S'hi noten les ganes d'avançar cap a la idea, costi el que costi, malgrat els obstacles que hem d'anar superant. Hi he trobat alguna errada a l'hora de transcriure el conte, però en fi, això passa fins i tot en les obres "d'alta literatura", per entendre'ns.
    Moltes gràcies a NEGRES TEMPESTES i a tots els que hi han participat per fer possible aquestes engrescadores iniciatives.
    Salut i creatitivat!
    Pili Serra Pasqual

    ResponElimina